ΓΕΝΙΚΑ

Η πολιτική προστασίας Προσωπικών Δεδομένων – καλούμενη εφεξής: Πολιτική Απορρήτου, αποτελεί μέρος των Όρων Χρήσης της ιστοσελίδας remedios.gr, η οποία ανήκει στην εταιρεία ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΔΗΜ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ .

Παρακαλούνται όλοι οι χρήστες της Ιστοσελίδας να διαβάσουν την Πολιτική Απορρήτου, ώστε να ενημερωθούν σχετικά με τις πολιτικές και τις πρακτικές που έχουμε αναπτύξει ώστε να υπάρχει διαφύλαξη των προσωπικών σας στοιχείων. Τα προσωπικά στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν με βάση τις ισχύουσες νομικές διατάξεις.

Η Πολιτική Απορρήτου καλύπτει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών – επισκεπτών που συλλέγονται αποκλειστικά από τo eshop remedios.gr , αλλά δεν καλύπτει τη σχέση τους με οποιαδήποτε υπηρεσία, η οποία δεν υπόκειται στην ιδιοκτησία ή / και στον έλεγχο τoυ eshop remedios.gr.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα είναι αποκλειστικά προσβάσιμα από τo eshop remedios.gr και από τρίτους, οι οποίοι εκτελούν την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων ως επεξεργαστές δεδομένων, με βάση τις οδηγίες της εταιρίας . Επίσης, ο χρήστης – μέλος δύναται να έχει πρόσβαση σε ιστοσελίδες τρίτων και οι πληροφορίες που θα μοιράζονται, θα διέπονται από τις εκάστοτε Πολιτικές Απορρήτου τους.

Στο πλαίσιο συμμόρφωσης με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων 679/2016 (ΕΕ), ο οποίος Κανονισμός, όπως γνωρίζετε, δεν εφαρμόζεται στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν νομικά πρόσωπα, αλλά σε φυσικά πρόσωπα/ ατομικές επιχειρήσεις, σας ενημερώνουμε ότι το πελατολόγιό μας θα αποτελέσει υποκείμενο επεξεργασίας για στοιχεία που αφορούν στην πιστωτική συναλλακτική συμπεριφορά του, με σκοπό τη νομική στήριξη του έννομου συμφέροντος της εταιρείας μας, για τη διασφάλιση της εμπορικής πίστης, την πρόληψη της απάτης, την αντιμετώπιση του πιστωτικού κινδύνου και του κινδύνου της αγοράς. Ειδικότερα, οι πληροφορίες οι οποίες θα γνωστοποιούνται, αφορούν τα στοιχεία τιμολογίου.

 

Κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί τo eshop remedios.gr, χωρίς να παράσχει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Προσωπικά δεδομένα θα χρειαστούν μόνο στην περίπτωση που ο εκάστοτε επισκέπτης θελήσει να γίνει μέλος της ιστοσελίδας ώστε να είναι δυνατό να κάνει χρήση των υπηρεσιών της. Οποιαδήποτε συλλογή και επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων θα πραγματοποιείται κατά τρόπο θεμιτό και νόμιμο, βάσει του Ν. 2472 / 1997 περί ''Προστασίας του Ατόμου από την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα'' και των αποφάσεων και κανονισμών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Τo eshop remedios.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποθηκεύσει την IP διεύθυνση του επισκέπτη και εάν κριθεί απαραίτητο να επικοινωνήσει με τον οποιονδήποτε αρμόδιο στην περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης – επισκέπτης, δύναται να προβάλλονται ή/ και να τροποποιούνται ανά πάσα στιγμή. Κι αυτό, χωρίς επιβάρυνση από τον ίδιο τον χρήστη, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του κωδικό πρόσβασης ή κατόπιν αιτήματος προς τo eshop remedios.gr . Τα δεδομένα αυτά, προορίζονται αποκλειστικά για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη νομιμότητα των συναλλαγών, και επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο μόνο με την τήρηση των διατάξεων του Ν. 2472 / 97, σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση που απαιτείται από τους ισχύοντες νόμους, θα δοθούν τα προσωπικά στοιχεία στις αρμόδιες αρχές και επιτροπές δεοντολογίας ή/ και μπορεί να απαιτηθεί από τo eshop remedios.gr, η κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων, σε συμμόρφωση με: δικαστική απόφαση, ένταλμα έρευνας, κλήση, νόμο ή κανονισμό. Μόνο αρμόδιοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Ο κάθε χρήστης – επισκέπτης μπορεί οποτεδήποτε να επικοινωνήσει με τo eshop remedios.gr προκειμένου να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του προσωπικού του λογαριασμού, τη διόρθωση αυτού ή / και τη διαγραφή του, όπως επίσης και την εξαίρεσή του από τη λήψη ηλεκτρονικών ενημερωτικών μηνυμάτων. Ο κάθε χρήστης – επισκέπτης είναι υπεύθυνος για τη χρήση του λογαριασμού του και πρέπει να ενημερώνει άμεσα τo eshop remedios.gr σε περίπτωση που κάποιος τρίτος χρησιμοποιήσει το λογαριασμό του χωρίς την άδειά του.

COOKIES

Με την είσοδο στην ιστοσελίδα, η εταιρεία μας (και οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε) είναι πιθανόν να εγκαταστήσουν κάποια αρχεία στον υπολογιστή ή κάποια άλλη συσκευή πρόσβασης που χρησιμοποιείτε. Τα συγκεκριμένα αρχεία μπορεί να είναι cookies, clear gifs, pixel ή άλλα τοπικά αρχεία που παρέχονται από τον περιηγητή σας ή άλλες συγγενείς εφαρμογές. Οι συγκεκριμένες τεχνολογίες χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας ως χρήστη, την προσαρμογή των υπηρεσιών μας για σκοπούς marketing, τη διασφάλιση του εκάστοτε λογαριασμού κτλ.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα περιέχει links προς άλλες ιστοσελίδες καταβάλλοντας τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι σύνδεσμοι να παραπέμπουν σε ιστοσελίδες χρήσιμες. Βάση του ότι οι ιστοσελίδες μπορούν να αλλάξουν ταχύτατα, τo eshop remedios.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί το επίπεδο καθώς και την ποιότητα, της κάθε μίας ιστοσελίδας στην οποία παραπέμπει, μέσω συνδέσμων και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τις πολιτικές ή το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τo eshop remedios.gr λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για τη διασφάλιση της Προστασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων. Γίνεται κρυπτογράφηση των στοιχείων σας πριν την αποστολή τους και καθιστά τις συναλλαγές όσο το δυνατόν ασφαλέστερες.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η οποιαδήποτε μεταβολή ή τροποποίηση της Πολιτικής Απορρήτου, μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή και να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή, χωρίς την ειδοποίηση των χρηστών – επισκεπτών, μετά την ανάρτησή της στην ιστοσελίδα. Η χρήση της ιστοσελίδας έπειτα από την ανάρτηση των αλλαγών ή τροποποιήσεων, θα αποτελεί αποδοχή τους εκ μέρους του χρήστη – επισκέπτη.

ΑΝΗΛΙΚΟΙ

Οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικα άτομα. Κατά την περίπτωση όπου κάποιος ανήλικος γίνει μέλος στην ιστοσελίδα μας και παράσχει προσωπικά δεδομένα ή εάν ένας πάροχος μας δηλώσει τα στοιχεία ανηλίκου, θα διαγραφούν τα δεδομένα από τη βάση μας.

ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Σε περίπτωση που τo eshop remedios.gr συγχωνευτεί ή / και εξαγοραστεί από άλλη εταιρεία, ενδέχεται να μοιραστούν οι πληροφορίες με εκείνους, σύμφωνα πάντα με την Πολιτική Απορρήτου και τους ισχύοντες νόμους.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Οι on line πληρωμές ατo eshop remedios.gr γίνονται μέσω της πλατφόρμας πληρωμής PayPal, παρόλα αυτά τo eshop remedios.gr δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία των καρτών των χρηστών.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ

Η χρήση της ιστοσελίδας remedios.gr γίνεται με την αποδοχή και συγκατάθεση από μέρους σας στη συλλογή και επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων και τα ανωτέρω οριζόμενα. Σε περίπτωση διαφωνίας με την Πολιτική Απορρήτου παρακαλούμε να απέχετε από τη χρήση του συγκεκριμένου ιστότοπου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο: 6948406265.